Guest guest Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 HAPPY INDEPENDENCE DAY carried with care coated with pride dipped in love fly in glory moments of freedom in shades of joy JAI H JAI HIN JA JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIN JAI H JAI HIND JAI HIND J JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI H J JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JA JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JA JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN J JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI H JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI HIND JA JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI H JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIN JAI HI JAI H JAI Happy Independence Day!!! Proud To Be An Indian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guest Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Dear All, I really appreciate the presentation made by Mr Shreyansh. These type of messages must be circulated to our new generation and they must have a feeling of pride for being an Indian. I am enclosing herewith an activity form ,please pass it on to as many people as possible so that maximum people can participate and feel pride to be Indian. I Love my India. Nidhi Srivastava From: | RS | <rajesh.seshadri.india@...>Subject: Happy Independence DayUndisclosed-Recipient@...Date: Thursday, 14 August, 2008, 10:41 AM Click on the picture to view a beautiful presentation by one of our group members, Shreyans Shah. Connect with friends all over the world. Get India Messenger. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts