Jump to content
RemedySpot.com

Re: Question about QN and CL

Rate this topic

Guest guest

Recommended Posts

Zdravei Krasi

izviniavai no moje6 li da mi kaje6 kakvo e QN i da mi dade6 info za saita ako iska6 na balgarsi zaradi saita .

Blagodaria Ralitsa

Nie hodihme v BG na irusulog koito vidia problemi i propuski v stoma6no 4revnia trakt i problemi kato pleumonia stara v belia drob i sega gi razseivame zada vidi kakvo o6te skrito ima sled kato poiz4isti tezi 6te vidi i drugi virusi i problemi ako ima kazva se emil Elmazov i izlekuva sinat na sestra mi koito zaradi virus v piko4opolovata sistema razvi fal6iv diabet .

Sa6to hodihme pri Konev v Holista koito ni pravi orthomolekuliaren komplex sas vsi4ki minerali neobhodimi za helatzia nie helirame sinat mi ve4e okolo 20 rounda i razvi bebe6ko govorene sutrin kato se sabudi daje onzi den kogato be6e mnogo gladen kaza na maika mi baba dai dai ne go e povtoril no sutrinta kazva aide aide kato e napi6kan poniakoga kazva pi6i pi6i taka 4e ako iskate mojete da pomislite za helatzia ima detza sled 8m 1godina koito Konev tretira v BG Holista koito sa progovorili dano moga da ti pomogna s ne6to i info vapreki 4e vie ste po informirani ot men i pravite pove4e le4enia no za men li4no helatziata e mnogo vajna 4ast zada pomogna na sinat mi da progovori i si mislia 4e tova e koeto 6te mu pomogne da stane spontanno .Konev pravi test na krav za tejki metali az sa6to napravih sega i zink koito sam davala na momchil razli4ni vidove se okaza low sega mu maja zinkova mas po kojata za da go usvoi za6toto supps moje bi ne gi usvoiava

..

Govor 6te ima deteto ti ne se pritesniavai 6te progovori ne slu6ai nikogo i na men nevrolozite i dori logopedite mi kazaha 4e ve4e e na 6 i ima malka veroiatnost da progovori i da pomislia za divice no az im kazah 4e se zablujdavat i 4e ne sa gospod zada sa kategori4ni i daje se skarah s psiholojkata koiato me ubejdava6e 4e 6te sajaliavam ako progovori 4e sega se naslajdavam na ti6inata sega i 4e tia e 100 protzenta sigurna 4e niama da razvie govor az ia popitah za6to e tolkova sigurna sled kato nikoi niama iasna ideia za kakvo stava vapros pri autisma kak taka tia snae vsi4ko i taka no po stara bg traditzia ne im se davam i nai vajnoto ne im davam 6ans da mi go vtalpiat vaob6te 6te progovori i krai.

Ako moga s ne6to da sam polezna pi6i mi .

S uvajenie Ralitsa

Subject: Question about QN and CLTo: BorreliaMultipleInfectionsAndAutism Date: Monday, 7 February, 2011, 17:33

Dear group,I need your feedback about Dr ES (who does QN and Cold Laser, her web site is experience health) and who is located in Seattle area, close to Dr. K's office.I know we are not supposed to use names on this group or share personal experience about doctors, so please reply to me privately.The reason I am asking is because she came very highly recommended by another doctor and I was told that she helps with kids who have blockages and not making much progress and some non-verbal kids became verbal after seeing her for a while. I am very excited to try QN for my son and we are considering consulting with her in March for few days (we will be seeing also Dr. K so we will stay in this area for 4 days), however we live in CA and unfortunately we cannot see her on regular basis. So I wanted to ask those of you who have been doing already QN and CL - how long it took to see something – weeks, months?Would you recommend somebody in

the SF bay area who is as good as her?Please share your experience - it would be much much appreciated!Krassi