Guest guest Posted July 9, 2002 Report Share Posted July 9, 2002 As most of you know I maintain a database of all past and present members of the Shydrager/Multiple System Atrophy Online Support Mailing list. Those who answer my survey and agree to share their Name, Email Address, State and Country are provided with a regular updated listing of that information about others. I understand many people wish to remain anonymous. However, many tell me they also want to know that they aren't alone and it's helpful to them to make contact with others in their town, city, state or country. Below is a listing of all the place names that appear in my database. If you'd like to be in touch with others from your area please write me and I can contact the others on your behalf to see if they are interested in writing to you. Each line below represents a separate individual. Take care, Pam ------------ ARGENTINA Buenos Aires (ez) ARGENTINA Olivos ARGENTINA AUSTRALIA NSW Pymble AUSTRALIA NSW Sydney AUSTRALIA NSW Sydney AUSTRALIA NSW Sydney AUSTRALIA NSW Sydney AUSTRALIA NSW Sydney AUSTRALIA QLD Ipswich AUSTRALIA QLD Noosaville AUSTRALIA QLD Southport AUSTRALIA QLD AUSTRALIA SA AUSTRALIA VIC Horsham AUSTRALIA VIC Jan Juc AUSTRALIA VIC Katandra AUSTRALIA VIC Melbourne AUSTRALIA VIC Melbourne (Airport West) AUSTRALIA VIC AUSTRALIA WA Perth AUSTRALIA WA Perth AUSTRALIA WA Perth AUSTRALIA AUSTRALIA AUSTRALIA AUSTRALIA AUSTRALIA AUSTRALIA BELGIUM BRAZIL BRAZIL CANADA AB Barrhead CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Calgary CANADA AB Edmonton CANADA AB Edmonton CANADA AB Edmonton CANADA AB Edmonton CANADA AB Medicine Hat CANADA AB CANADA AB CANADA BC Abbotsford CANADA BC Delta CANADA BC Fort Fraser CANADA BC Prince CANADA BC Revelstoke CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver CANADA BC Vancouver (Surrey) CANADA BC Vancouver (Surrey) CANADA BC Vanderhoof CANADA BC CANADA BC CANADA BC CANADA BC CANADA MB Winnipeg CANADA MB Winnipeg CANADA MB Winnipeg CANADA MB Winnipeg CANADA MB Winnipeg CANADA MB Winnipeg CANADA NF St. s CANADA NF St. 's CANADA NF St. 's CANADA NS Amherst CANADA NS Dartmouth CANADA NS Dartmouth CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Halifax CANADA NS Truro (Great Village) CANADA NS Wolfville CANADA NS Wolfville (White Rock) CANADA ON Barrie CANADA ON Burlington CANADA ON Huntsville CANADA ON Kingston CANADA ON Kingston CANADA ON London CANADA ON London CANADA ON London CANADA ON London CANADA ON London CANADA ON London (Grand Bend) CANADA ON Meaford CANADA ON Orleans CANADA ON Ottawa CANADA ON Ottawa CANADA ON Ottawa CANADA ON Port McNicoll CANADA ON Ridgeway CANADA ON Sarnia CANADA ON Sarnia (Sombra) CANADA ON Simcoe CANADA ON Stratford CANADA ON Thamesford CANADA ON Thunder Bay CANADA ON Thunder Bay CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto CANADA ON Toronto (Belleville) CANADA ON Toronto (Markham) CANADA ON CANADA PE Charlottetown (Cornwall) CANADA QC Montreal CANADA QC Montreal CANADA QC Montreal CANADA QC Montreal CANADA QC Montreal CANADA QC Montreal CANADA QC CANADA SK CANADA SK CANADA CANADA CANADA CANADA CANADA CHINA Guangdong Guangzhou City DENMARK DENMARK DENMARK DENMARK FINLAND FRANCE Paris FRANCE Paris FRANCE FRANCE FRANCE GERMANY NRW Dusseldorf (Erkrath) GERMANY NRW Moers GERMANY Saarbruecken GERMANY Stuttgart GERMANY GERMANY HONG KONG INDIA Hyderabad IRELAND Co Mayo Ballyhaunis IRELAND Galway IRELAND IRELAND ISRAEL Samaria Ginot Shomron ISRAEL ISRAEL ITALY Arezzo Arezzo ITALY Arezzo Florence ITALY Lombardy Milan ITALY Lombardy Milan ITALY Bari ITALY Palermo ITALY Rome ITALY JAPAN LEBANON Beirut LEBANON Beirut MEXICO Jails Chapala MEXICO NETHERLANDS Noord-Holland Opmeer NETHERLANDS Noord-Holland Uithoorn NETHERLANDS Rotterdam NETHERLANDS NETHERLANDS NETHERLANDS NEW ZEALAND Auckland NEW ZEALAND Gisborne NEW ZEALAND Waimate NEW ZEALAND NEW ZEALAND NEW ZEALAND NEW ZEALAND NEW ZEALAND NORWAY Bergen (Hordaland) RUSSIA RUSSIA SINGAPORE SINGAPORE SOUTH AFRICA KwaZulu-Natal Durban South Africa Cape Town SOUTH AFRICA SPAIN SRI LANKA SWITZERLAND Chambesy SWITZERLAND THAILAND Bangkok UK England Berkshire UK England Cambridge UK England CHESTER-LE-STREET UK England Cleveland (Northallerton) UK England Colchester UK England Croydon, Surrey, South London UK England Fleet, Hants UK England Gravesend UK England Hampshire UK England Langley UK England Liverpool UK England Liverpool UK England London UK England London UK England London UK England North Ascot UK England Nottingham UK England Nottinghamshire UK England Southampton UK England Stafford UK England Surrey UK England Surrey UK England Warwick UK England Worcester UK England UK England UK England UK Scotland Edinburgh UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK UK USA AL Birmingham USA AL Birmingham (Chelsea) USA AL Birmingham (Locust Fork) USA AL Huntsville (Harvest) USA AL Montgomery (Prattville) USA AL USA AL USA AL USA AR Little Rock (ville) USA AR Little Rock (Sherwood) USA AR Memphis TN () USA AZ Phoenix USA AZ Phoenix (Chandler) USA AZ Phoenix (Mesa) USA AZ Phoenix (Mesa) USA AZ Phoenix (Mesa) USA AZ Phoenix (Sun City) USA AZ Phoenix (Tempe) USA AZ Phoenix (Tempe) USA AZ sdale USA AZ sdale USA AZ sdale USA AZ Show Low USA AZ Tucson USA AZ USA AZ USA AZ USA CA El Centro USA CA Fresno (Visalia) USA CA Fresno (Visalia) USA CA Hemet USA CA Lompac (Solvang) USA CA Lompoc USA CA Los Angeles USA CA Los Angeles USA CA Los Angeles USA CA Los Angeles USA CA Los Angeles (Glendale) USA CA Los Angeles (Irvine) USA CA Los Angeles (Marina Del Ray) USA CA Los Angeles (Newport Beach) USA CA Los Angeles (North Hills) USA CA Los Angeles (Pasadena) USA CA Los Angeles (Simi Valley) USA CA Los Angeles (Walnut) USA CA Monterey USA CA Oceanside USA CA Oceanside USA CA Riverside USA CA Sacramento (Paradise) USA CA Sacramento (Stockton) USA CA San Bernadino/Riverside (Fontana) USA CA San Diego USA CA San Diego USA CA San Diego USA CA San Diego (Del Mar) USA CA San Diego (Escondido) USA CA San Diego (Santee) USA CA San Diego (Vista) USA CA San Francisco USA CA San Francisco (Berkeley) USA CA San Francisco (Brentwood) USA CA San Francisco (Corte Madera) USA CA San Francisco (Fremont) USA CA San Francisco (Fremont) USA CA San Francisco (Fremont) USA CA San Francisco (Novato) USA CA San Francisco (Oakland) USA CA San Francisco (Palo Alto) USA CA San Francisco (Redwood City) USA CA San Francisco (San Leandro) USA CA San Francisco (San Mateo) USA CA San Francisco (San Ramon) USA CA San Francisco (Santa Clara) USA CA San Francisco(Stockton) USA CA San USA CA Santa Barbara USA CA Santa Barbara (Goleta) USA CA Santa Barbara (Goleta) USA CA Santa Barbara (Goleta) USA CA Ukiah USA CA Valencia (Santa Clarita) USA CA Weaverville USA CA USA CA USA CA USA CA USA CO Colorado Springs USA CO Denver USA CO Denver USA CO Denver USA CO Denver USA CO Denver USA CO Denver (Aurora) USA CO Denver (Boulder) USA CO Denver (Evergreen) USA CO Denver (Evergreen) USA CO Denver (Evergreen) USA CO Denver (Evergreen) USA CO Denver(Colorado Springs) USA CO Lakewood USA CO USA CO USA CO USA CO USA CT Bridgeport (Trumbull) USA CT Bristol USA CT New Haven (Wallingford) USA CT New London (Stonington) USA CT North Haven USA CT Springfield MA (Ellington) USA CT Springfield MA (Enfield) USA DC Washington USA DC USA FL Boca Raton USA FL Boynton Beach USA FL Clearwater USA FL ville USA FL ville (St. Augustine) USA FL Miami USA FL Miami (Boynton Beach) USA FL Miami (Delray Beach) USA FL Miami (Delray Beach) USA FL Miami (Delray Beach) USA FL Miami (Ft. Lauderdale) USA FL Miami (Margate) USA FL Miami/Ft. Lauderdale (Sunrise) USA FL Miami/W.Palm Beach (Coral Springs) USA FL Miami/W.Palm Beach (Coral Springs) USA FL Miami/W.Palm Beach (Coral Springs) USA FL Orlando USA FL Orlando (Cape Canaveral) USA FL Orlando (Daytona Beach) USA FL Orlando (Lady Lake) USA FL Orlando (Longwood) USA FL Orlando (Micco) USA FL Orlando (New Smyrna Beach) USA FL Orlando (Palm Bay) USA FL Pensacola USA FL Sarasota/Naples (Marco Island) USA FL Sarasota/Naples (North Port) USA FL Sarasota/Naples (Port Charlotte) USA FL Tallahassee USA FL Tampa USA FL Tampa (Clearwater) USA FL Tampa (Dade City) USA FL Tampa (Holmes Beach) USA FL West Palm Beach (Vero Beach) USA FL USA FL USA FL USA FL USA FL USA GA Albandy (Americus) USA GA Atlanta USA GA Atlanta USA GA Atlanta USA GA Atlanta (Carrollton) USA GA Atlanta (Hiram) USA GA Atlanta (Kenessaw) USA GA Atlanta (Marietta) USA GA Monroe USA GA Reseca USA GA Savannah (Jesup) USA GA Savannah (Jesup) USA GA USA GA USA GUAM Ipan-Talofofo USA HI Honolulu USA HI Honolulu USA IA Corwith USA IA Dubuque (Bellevue) USA IA Dubuque IA /Davenport (Moline) USA IA Sioux City USA IA Waterloo USA IA Waterloo (dale) USA IA USA IA USA IA USA ID Boise USA ID Boise (Caldwell) USA ID USA IL Chicago USA IL Chicago USA IL Chicago USA IL Chicago (Crystal Lake) USA IL Chicago (ton) USA IL Chicago (Hoffman Estates) USA IL Chicago (Naperville) USA IL Chicago (Orland Park) USA IL Chicago (Woodstock) USA IL Danville USA IL Danville (Oakwood) USA IL Dubuque IA (East Dubuque) USA IL Dubuque IA (Hanover) USA IL Dubuque IA /Davenport (Moline) USA IL Dubuque IA /Davenport (Rock Island) USA IL Springfield USA IL Springfield & Carbondale USA IL Springfield (Riverton) USA IL St. Louis, MO (South Roxana) USA IL USA IL USA IL USA IL USA IN Auburn USA IN Danville IL/ Lafayette (West Lafayette) USA IN Fishers USA IN Indianapolis USA IN Indianapolis USA IN Indianapolis USA IN Indianapolis (Fishers) USA IN Indianapolis (Westfield) USA IN Louisville KY (Jeffersonville) USA IN Louisville KY (New Albany) USA IN Richmond (New Castle) USA IN South Bend (Goshen) USA IN USA IN USA IN USA KS Kansas City (Overland Park) USA KS Kansas City (ee) USA KS Topeka (Emporia) USA KS Topeka/Manhattan (Wamego) USA KY Lexington USA KY Lexington(Berea) USA KY Louisville USA KY Louisville USA KY Louisville USA KY Louisville USA KY burg USA KY USA LA Baton Rouge () USA LA Baton Rouge (Greenwell Springs) USA LA Beaumont TX /Lake (Sulphur) USA LA Monroe (Downsville) USA LA New Orleans USA LA New Orleans USA LA New Orleans USA LA New Orleans USA LA New Orleans USA LA New Orleans (La Place) USA LA Shreveport (Springhill) USA LA USA LA USA MA Boston USA MA Boston USA MA Boston USA MA Boston USA MA Boston (Bedford) USA MA Boston (Bedford) USA MA Boston (Concord) USA MA Boston (Framingham) USA MA Boston (Halifax) USA MA Boston (Lexington) USA MA Boston (Lexington) USA MA Boston (Swampscott) USA MA Boston (West Townsend) USA MA Cape Cod (Sandwich) USA MA Cape Cod (Sandwich) USA MA Cape Cod (Sandwich) USA MA East Boston USA MA Maynard USA MA Osterville USA MA Osterville USA MA Pittsfield (Monterey) USA MA Sharon USA MA Shrewsbury USA MA Stow USA MA Westborough USA MA USA MA USA MA USA MD polis USA MD polis (Pasedena) USA MD Baltimore (Towson) USA MD Frederick USA MD Washington DC USA MD Washington DC (Bethesda) USA MD Washington DC (Bethesda) USA MD Washington DC (Bethesda) USA MD Washington DC (Bethesda) USA MD Washington DC (Columbia) USA MD Washington DC (Greenbelt) USA MD Washington DC (Mt Rainier) USA MD Washington DC (Potomac) USA MD Washington DC (Potomac) USA MD Washington DC (Potomac) USA MD USA MD USA MD USA MD USA MD USA MD USA ME Bangor (Veazie) USA ME ton () USA ME Portland (Old Orchard Beach) USA ME Portland (West Bath) USA MI Ann Arbor USA MI Ann Arbor USA MI Ann Arbor (Brighton) USA MI Ann Arbor (Brighton) USA MI Detroit USA MI Detroit (Livonia) USA MI Detroit (Rochester Hills) USA MI Detroit (Rochester) USA MI Detroit (Troy) USA MI Detroit (Troy) USA MI Detroit (Washington Township) USA MI Detroit /Farmington Hills USA MI Detroit /Farmington Hills (lin) USA MI Detroit /Romulus (Rockwood) USA MI Detroit(Troy) USA MI Fenton USA MI Grand Rapids (Holland) USA MI Lansing USA MI Lansing (Holt) USA MI Milford USA MI Mount Pleasant USA MI Sarnia ON /Port Huron (Memphis) USA MI Traverse City (Lake Ann) USA MI USA MI USA MI USA MI USA MI USA MN Crookston USA MN Fargo, ND /Fergus Falls (Underwood) USA MN Minneapolis USA MN Minneapolis USA MN Minneapolis (Mayer) USA MN Rochester USA MN St Cloud/Buffalo/ndale USA MN USA MN USA MN USA MO Blue Springs USA MO Fenton USA MO Kansas City USA MO Kansas City USA MO Kansas City (Lee's Summit) USA MO Lee's Summit USA MO Sedalia USA MO Sedalia (Tipton) USA MO South Bend IN / Benton Harbor (St. ph) USA MO Springfield (Clever) USA MO Springfield (Nixa) USA MO St. Louis USA MO St. Louis USA MO USA MO USA MS Baton Rouge LA (Magnolia) USA MS Columbus USA MS Laurel USA MS USA MS USA MS USA MT Billings (Laurel) USA MT Helena USA MT USA NC Apex USA NC Ashville USA NC Charlotte USA NC Charlotte USA NC Charlotte USA NC Charlotte (Indian Trail) USA NC son USA NC Denton USA NC Dudley USA NC Greensboro USA NC Holly Ridge USA NC Raleigh USA NC Raleigh/Cary/Durham (Research Triangle Area) USA NC Winston-Salem USA NC Winston-Salem (Kernersville) USA NE Eastern Nebraska USA NE Omaha USA NE Omaha USA NE Omaha USA NE Omaha/Kansas City (Falls City ) USA NH Durham USA NH Greenville USA NH Hudson USA NH New Hampton USA NH Pembroke USA NJ Atlantic City USA NJ Bridgewater USA NJ East Brunswick USA NJ Edison USA NJ Essex County (South Orange) USA NJ Hoboken USA NJ Livingston USA NJ New Brunswick USA NJ Oradell USA NJ Philadelphia (Collingswood) USA NJ Red Bank USA NJ Shamong USA NJ Teaneck USA NJ USA NJ USA NJ USA NJ USA NJ USA NJ USA NM Albuquerque USA NM Corrales USA NM USA NM USA NM USA NV Las Vegas USA NV Las Vegas USA NV USA NY Albany USA NY Bronx (Riverdale) USA NY Brooklyn USA NY Buffalo USA NY East Northport USA NY Hyde Park USA NY Long Island USA NY Mastic USA NY Merrick USA NY New York USA NY New York USA NY New York USA NY New York USA NY New York USA NY New York USA NY New York (Bronxville) USA NY New York (Brooklyn) USA NY New York (Goshen) USA NY New York (Manhattan) USA NY New York (Queens) USA NY New York City USA NY New York City (Valley Stream) USA NY Newburgh USA NY Niagara () USA NY Plainview USA NY Rockland County USA NY Saratoga USA NY Syracuse (Hamilton) USA NY Syracuse (Manlius) USA NY Utica USA NY Wappingers Falls USA NY USA NY USA NY USA NY USA NY USA NY USA OH Akron (Medina) USA OH Akron (Ravenna) USA OH Ashtabula USA OH Cambridge USA OH Canton (East Canton) USA OH Canton (New Philadelphia) USA OH Chatham USA OH Cincinnati USA OH Cincinnati USA OH Cincinnati USA OH Cincinnati USA OH Cincinnati / Loveland (Maineville) USA OH Cincinnati /Loveland USA OH Cleveland USA OH Cleveland USA OH Cleveland USA OH Cleveland USA OH Cleveland (Moreland Hills) USA OH Cleveland (Stow) USA OH Columbus USA OH Columbus USA OH Columbus USA OH Columbus (Grove City) USA OH Columbus (Westerville) USA OH Dayton USA OH Dayton (Beavercreek) USA OH Greenville USA OH Hamilton USA OH Toledo USA OH Wellsville USA OH Zanesville USA OH USA OH USA OH USA OH USA OH USA OK Idabel USA OK Norman USA OK Oklahoma City USA OK Oklahoma City USA OK Oklahoma City (Seminole) USA OK Oklahoma City (Stratford) USA OK Oklahoma City (Stratford) USA OK Stillwater USA OK Tulsa USA OK Tulsa USA OK Tulsa (Bartlesville) USA OK Tulsa (Owasso) USA OK USA OR Albany USA OR Imbler USA OR ph USA OR Medford USA OR Moro USA OR Oregon City USA OR Portland USA OR Portland (Clackamas) USA OR Portland (Clackamas) USA OR Salem USA OR Salem USA OR Sandy USA OR Tillamook USA OR USA OR USA PA town (Bethlehem) USA PA Erie USA PA Lansdale USA PA Nazareth USA PA Philadelphia USA PA Philadelphia USA PA Philadelphia USA PA Philadelphia USA PA Philadelphia (Downingtown) USA PA Philadelphia (Hatboro) USA PA Philadelphia (Oreland) USA PA Philadelphia (Spring City) USA PA Philadelphia (Wayne) USA PA Pittsburgh USA PA Pittsburgh USA PA Pittsburgh USA PA Pittsburgh () USA PA Pittsburgh () USA PA Pittsburgh (Finleyville) USA PA Pittsburgh (Gibsonia) USA PA Pittsburgh (N. Versailles) USA PA Pittsburgh (Washington) USA PA Pocanos USA PA USA PA USA PA USA PA USA PA USA PUERTO RICO San USA RI Peacedale USA RI Woonsocket USA SC Aiken USA SC Cameron USA SC ton (Mt Pleasant) USA SC ton (Mt Pleasant) USA SC Clinton USA SC Greenville (Easley) USA SC Hemingway USA SC Hilton Head Island USA SC Hilton Head Island USA SC Hilton Head Island (winters there) USA SC Seneca USA SC Summerville USA SC Surfside Beach USA SC USA SD Vermillion USA SD USA TN Chattanooga USA TN Chattanooga (Soddy-Daisy) USA TN City USA TN City (ton) USA TN Memphis USA TN Memphis USA TN Memphis USA TN Memphis USA TN Memphis (Eads) USA TN Nashville USA TN Nashville USA TN Nashville USA TN Nashville (Madison) USA TN Tullahoma USA TN USA TN USA TN USA TN USA TN USA TN USA TN USA TN USA TX Abilene USA TX Abilene (Brownwood) USA TX Abilene (San Angelo) USA TX Austin USA TX Austin USA TX Austin USA TX Austin USA TX Austin USA TX Dallas USA TX Dallas - Ft. Worth (Azle) USA TX Dallas () USA TX Dallas (Arlington) USA TX Dallas (Arlington) USA TX Dallas (Fort Worth) USA TX Dallas (Grand Prairie) USA TX Dallas (Plano) USA TX Dallas (Plano) USA TX El Paso USA TX El Paso USA TX Houston USA TX Houston USA TX Houston USA TX Houston (Deer Park) USA TX Houston (Kingswood) USA TX Houston (LaPorte) USA TX Houston (Tomball) USA TX Lancaster USA TX New Boston USA TX San USA TX San (Atascosa) USA TX San (Bulverde) USA TX Sherman USA TX Texarkana (Atlanta) USA TX Texarkana (Atlanta) USA TX Waco (Whitney) USA TX USA TX USA TX USA TX USA UT Monroe USA UT Roosevelt USA UT Salt Lake City USA UT Salt Lake City USA UT Springville USA UT USA VA Blacksburg USA VA Blacksburg USA VA Burke USA VA Charlottesville USA VA Charlottesville USA VA Fairfax USA VA Fairfax USA VA Fairfax Station USA VA Lake Ridge USA VA Leesburg USA VA Richmond USA VA Richmond USA VA Richmond (Carson) USA VA Washington DC (Herndon) USA VA Washington DC (Herndon) USA VA USA VA USA VA USA VA USA VT Bennington USA VT Burlington USA VT USA WA Pasco USA WA Portland OR (Vancouver) USA WA Seattle USA WA Seattle USA WA Seattle (Grayland) USA WA Seattle (Seabeck) USA WA Spokane USA WA Spokane (Walla Walla) USA WA Tacoma USA WI Appleton USA WI Combined Locks USA WI Combined Locks USA WI Combined Locks USA WI Green Bay USA WI La Crosse USA WI LaCrosse (Sparta) USA WI Madison USA WI Menomonie USA WI Milwaukee USA WI Milwaukee USA WI Milwaukee USA WI Milwaukee USA WI Milwaukee (Pewaukee) USA WI Minneapolis (Cushing) USA WI Sheboygan USA WI USA WV Jane Lew USA WV Prichard (Huntington) USA WV South ton USA WV Winchester (Paw Paw) USA WV USA WV USA WY Cheyenne USA WY Hole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts